inwoners van 40 landen bediend via 6.700 zorgorganisaties
ziekenhuisopnames per jaar
polikliniekbezoeken per jaar
diagnostische resultaten per jaar geproduceerd door 5.700 laboratoria en diagnostische centra
spoedopnames per jaar
Een Unieke Benadering: Het Zorgcontinuum
Echte integratie van diensten over het hele Zorgcontinuüm wordt werkelijkheid via een gespecialiseerd platform dat volledige semantische interoperabiliteit biedt op basis van open normen (FHIR), de modernisering van bestaande toepassingen mogelijk maakt en een open ecosysteem voor ‘API-economie‘-gebaseerde oplossingen aanbiedt.
Wetgeving, patiëntenemancipatie en immunisatie zijn de drie krachtlijnen van primaire preventie. Bij het voorkomen van ziekten en gezondheidsproblemen kijkt men niet alleen naar de individuele patiënt, maar ook naar de bredere gemeenschap en het belang van wetgeving.
Klinisch bewijs toont aan dat in oncologie en cardiologie voor bepaalde pathologieën een vroegtijdige diagnose en behandeling vereist is. In het Zorgcontinuüm is het van fundamenteel belang om flexibele oplossingen te gebruiken, die artsen kunnen ondersteunen bij vroegtijdige opsporing.
Steeds snellere, voorspellende en efficiënte testen. Grote, geconsolideerde laboratoria. De versnelling van digitale pathologie. Om efficiënt en veilig te verlopen, vereisen al deze processen holistische oplossingen, ervaring met netwerkprojecten en competentie.
In de ‘kern’ van het proces hebben alle betrokkenen tools nodig, die het delen van informatie, van klinische en verpleegkundige beoordelingen, het beheer van de levenscyclus van geneesmiddelen en de integratie met robot- of apparatuurtechnologie ondersteunen.
In het zorgtraject van een patiënt vormt revalidatie een belangrijke pijler. Als gevolg van de aanzienlijke toename van de levensverwachting en de daarmee samenhangende chronische ziekten en handicaps, zal revalidatie steeds belangrijker worden. Het Zorgcontinuüm heeft oplossingen nodig voor de juiste planning, levering en controle van activiteiten en middelen.
Het geheel van zorgactiviteiten na de behandeling en na de ziekenhuisopname, vereist dat de patiënt tijdig informatie krijgt over zijn behandelingsplan, er nauw bij betrokken wordt en praktische hulp krijgt, ook in de thuissituatie.
In deze delicate fase kunnen de patiënt, zijn familie en zijn huisarts rekenen op de ondersteuning van een multidisciplinair team van specialisten die alle medische, psychologische en sociale steun verlenen, zowel in het ziekenhuis, het woonzorgcentrum als rechtstreeks thuis.
Het leven stroomt
door onze software
Werk met ons
U kunt helpen de kwaliteit van de zorg aan patiënten te verbeteren, waardoor artsen, verpleegkundigen en al het gezondheidszorgpersoneel beter kunnen werken.
Meer over Dedalus
Voor meer informatie over Dedalus-oplossingen die beschikbaar zijn in de verschillende markten, selecteert u het land van uw interesse: